• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Протезно-ортопедичні послуги в Україні стануть якіснішими
    Опубликовано: 2005-09-13 09:20:00
    Міністерство праці та соціальної політики, Промислове об’єднання „Укрпротез” та Український науково-дослідний інститут протезування розробили спеціальний стандарт для протезно-ортопедичної продукції та послуг. Про це повідомив генеральний директор „Укрпротезу” Василь Шевченко.
    „Нам нерідко скаржилися інваліди на неякісну протезно-ортопедичну продукцію, зокрема на продукцію приватних виробників. Саме це і спричинило появу цього стандарту, тепер з його допомогою нам легше буде визначити: хто може надавати протезно-ортопедичні послуги, які мають бути вимоги до виробництва, персоналу, приміщення, чи високої якості продукція підприємства”, - розповів директор „Укрпротезу”.
    Підприємства протезно-ортопедичної галузі повинні провести належну підготовку пацієнта до протезування, якісно здійснити саме протезування і допомогти йому в реабілітаційний період. Основне завдання виробників протезів, за словами Василя Шевченка, - забезпечити інвалідів протезами високої якості, тим самим гарантуючи їм надійність та безпеку послуг.
    „У Європі такий стандарт існує вже давно, для України ж його запровадження - лише перший крок до створення високоякісного ринку протезно-ортопедичної продукції. Нині в нашій країні з’являється все більше приватних протезно-ортопедичних підприємств, тому такий стандарт є вкрай необхідним. Однак при цьому така сертифікація не є примусом: будь-яке підприємство протезно-ортопедичної галузі зможе пройти її добровільно”, - зазначив Василь Шевченко.
    Мінпраці та соцполітики
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.