• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Агропросперіс» посилив власну залізничну логістику 50 вагонами вітчизняного виробництва
    Опубликовано: 2017-01-27 19:40:13

    Група «Агропросперіс» придбала 50 вагонів, виготовлені Крюківським вагонобудівним заводом.

    Про це повідомила прес-служба компанії.

    Власні вагони, які почали курсувати між підприємствами групи у січні 2017 року, посилять залізничну логістику 60 виробничих компаній і 12 елеваторів. У високий сезон вони відвозитимуть продукцію на елеватори «Агропросперіс», а в низький сезон – на сторонні елеватори.

    В один такий вагон можна завантажити 70 тонн усіх зернових і олійних культур, крім насіння соняшнику ‒ на 8% більше, ніж у звичайний вагон. Також він вміщає 50 тонн насіння соняшнику, що на 20% більше, ніж у звичайного вагону.

    Вагони складають «маршрутний поїзд» вагою 3,5 тис. тонн, який може рухатися з одним електровозом або тепловозом від станції навантаження до станції вивантаження за мінімальний час.

    У 2016 році на елеватори «Агропросперіс» вже були придбані шість локомотивів, завдяки яким потужності відвантаження з одного зерносховища на добу зросли в середньому в 2,6 рази – з 21 вагону до 54-х.

    Також протягом минулого року налагоджено курсування 16 залізничних маршрутів, які перевезли 54 тис. тонн агропродукції від виробників у порти.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.