• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перший в Україні трактор для роботи на скрапленому газі
    Опубликовано: 2016-08-17 20:30:00

    Компанія «Автотранс» разом з італійськими партнерами з компанії «Автогаз Італія» продовжує впроваджувати в Україні інновації світового рівня в сфері газобалонного обладнання. Спільна робота між двома компаніями триває вже більше двох років і за цей час було реалізовано ряд проектів, які можна сміливо назвати знаковими для українського ринку.

    Компанія «Автотранс» в статусі ексклюзивного представника обладнання італійського бренду розвиває продажі газобалонного обладнання по всій території України, у чому вже досягнула немалих успіхів. Також більше року тому партнери переобладнали в двохпаливний режим роботи три сідельні тягачі DAF (Євро-3), МАН (Євро-3), Мерседес (Євро-3), які успішно експлуатуються протягом цього часу та демонструють високі показники економії (економія на 100 км пробігу складає 103 грн., а обладнання повністю окупається за 68 тис. км).

    17 серпня на базі майстерні зі встановлення ГБО в м. Полтава був проведений третій Всеукраїнський семінар для установників газобалонного обладнання. На захід зібралися представники з 17 міст України, при чому географія представництва покриває половину території України (Дніпропетровська, Кіровоградська, Житомирська, Запорізька, Черкаська, Київська, Чернігівська, Сумська, Одеська, Херсонська області). Також цього разу на семінар завітали представники найбільших сільськогосподарських підприємств Полтавської області та інших регіонів України. Традиційно модератором семінару виступав головний конструктор та засновник компанії «Автогаз Італія» Вальтер Мадреперла.

    Унікальною подією на семінарі стала презентація першого в Україні трактора, переведеного для роботи на скрапленому газі. Партнером проекту виступив агрохолдинг «Астарта-Київ», який надав для переобладнання трактор Fendt. Спільними зусиллями спеціалістів компаній «Автотранс» і «Автогаз Італія» була здійснена установка обладнання та проведено ходові випробування. Результати переобладнання задовольнили і установників, і замовників. Адже внаслідок переобладнання вдалось досягнути заміщення дизельного пального скрапленим газом в основних режимах роботи на рівні 20%. При цьому економія складає 19,1-39,3 грн/га в залежності від режиму роботи. Подібне переобладнання не несе технічних ризиків та не змінює кардинально будову двигуна, тобто транспорт може працювати як лише на дизельному паливі, так і в двохпаливному режимі. Компанія «Автогаз Італія» накопичила значний досвід з переобладнання сільськогосподарської техніки в різних країнах світу. За словами Вальтера Мадреперли, іноземні аграрії давно зрозуміли вигоди подібного переобладнання і успішно експлуатують сільгосптехніку на пропан-бутані.

    Друга частина семінару знайомила установників газобалонного обладнання з новинками у програмному забезпеченні, технічними новаціями в обладнанні «Автогаз Італія» та особливостями налаштування ГБО в різних режимах роботи. Установники демонстрували значний інтерес до отриманої інформації, задавали численні запитання та жваво дискутували. Організаторам семінару вдалося зібрати унікальне експертне середовище установників ГБО з різних міст України (загалом 35 спеціалістів). Враховуючи, що з кожним наступним семінаром кількість учасників зростає, можна стверджувати, що обладнання «Автогаз Італія» стрімко набуває популярності в різних містах України завдяки його технологічній довершеності та надійності.

    Дана подія є знаковою для України, оскільки подібне переобладнання несе значну вигоду для вітчизняних сільгоспвиробників. Загальновідомо, що в наш час лише за умови впровадження передових технологій можливо здобути стійкі конкурентні переваги на ринку. В цьому напрямі працюють партнери з компаній «Автотранс» і «Автогаз Італія», впроваджуючи в Україні інновації світового рівня. Партнери не планують зупинятися на досягнутому і планують ще більш амбітні проекти.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.