• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перець в Україні дешевшає
    Опубликовано: 2016-08-17 15:30:00

    У розпал сезону домашньої консервації попит на перець в Україні тримається на стабільно високому рівні. Попри це ціни на продукцію знижуються майже щотижня, оскільки пропозиція перцю цього року помітно зросла.

    На майданчику для торгівлі з автомобілів на ОРСП «Шувар» у Львові перець «Білозерка» великим гуртом пропонують за ціною 5-6 грн/кг (0,18-0,21 євро/кг). Ціни на дрібний гурт — 6-6,5 грн/кг (0,21-0,23 євро/кг). Це майже вдвічі дешевше, ніж у середині липня, коли лише розпочалось збирання перцю у відкритому ґрунті.

    «Пропозиція перцю на нашому ринку помітно зросла порівняно з минулим роком що дуже відображається на цінах на продукцію. Зараз перець на великий гурт пропонують майже в 1,5 рази дешевше, ніж минулого року. Ціни на перець в довколишніх господарствах також істотно знизились. Зараз господарства Чернівецької та Закарпатської областей пропонують перець за ціною 4,5-5 грн/кг (0,16-0,17 євро/кг),» — коментує категорійний менеджер ОРСП «Шувар» Віта Ходновська.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.