• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Західній Україні стартував сезон реалізації винограду врожаю 2016 року
    Опубликовано: 2016-08-03 11:30:00

    Цього тижня перші партії столового винограду врожаю 2016 року з'явились на ОРСП «Шувар»– найбільшому оптовому ринку України. За даними Інформаційно-аналітичного центру «Шувар», сьогодні оптом на майданчику для торгівлі з автомобілів ОРСП «Шувар» виноград пропонують за цінами в дуже широкому діапазоні – 18-27 UAH/кг. Основну масу пропозиції...

    Цього тижня перші партії столового винограду врожаю 2016 року з’явились на ОРСП «Шувар»– найбільшому оптовому ринку України. За даними Інформаційно-аналітичного центру «Шувар», сьогодні оптом на майданчику для торгівлі з автомобілів ОРСП «Шувар» виноград пропонують за цінами в дуже широкому діапазоні – 18-27 UAH/кг. Основну масу пропозиції становлять такі сорти, як Кадрянка, Ранній Магарача, Юпітер, Лівія, Мускат Янтарний.

    Постачання ведеться з Південних регіонів України та Закарпаття. Крім того, є пропозиція дешевого молдовського винограду.

    До цього часу, більшу частину столового винограду на ОРСП «Шувар» становила імпортна продукція, переважно турецька, ціни на яку були майже в 1,5 рази вищі, ніж на вітчизняну продукцію сьогодні.

    Варто зазначити, що зараз виноград на ОРСП «Шувар» пропонують практично за такою ж ціною, що й минулого року, незважаючи на те, що поточний сезон стартував трохи з запізненням.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.