• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Собівартість виробництва української свинини зросла майже на 30%
    Опубликовано: 2016-04-09 11:30:00

    Собівартість виробництва свинини в Україні в 2015-му зросла на 28,1% проти попереднього року.

    Такі дані оприлюднила Державна служба статистики України.

    У минулому році середня собівартість виробництва 1 кг свинини в живій вазі склала 19,72 грн., а в позаминулому році була трохи вище 15 грн / кг.

    Найменше за цей період зросла собівартість вирощування птиці на м'ясо (+ 7,6% до 11,8 грн / кг). Виробництво курячих яєць зросло в ціні на 80,3%.

    Серед виробництва м'яса сильніше (+ 54,7%) «підскочила» собівартість яловичини, яка склала 29,07 грн / кг. Однак «лідером» стало вирощування овець і кіз на м'ясо - 31,55 грн / кг (+ 24,2% в порівнянні з 2014-м).

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.