• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанія Kronospan почала будівництво деревообробного заводу
    Опубликовано: 2005-07-06 20:18:48
    Компанія Kronospan (Австрія) почала будівництво деревообробного підприємства на базі ВАТ "Нотекс" вартістю $270 млн. у Волинській області України.

    Як раніше повідомлялося, $200 млн. будуть направлені на купівлю устаткування, $40 млн. - на закупівлю деревостружкової плити для ламінування.

    За прогнозами, будівництво повинне завершитися через 2-3 роки (максимальні терміни 5-7років). У серпні - вересні цього року підприємство запустить лінію ламінування ДСП, а в 2006 році планує почати виготовлення цієї плити. 70% плит проводитимуться із стружки і обрізків, інші - з деревоматеріалів, які купуватимуться на місцевих деревообробних підприємствах.

    В майбутньому планується випуск орієнтованих стружкових плит, плит МДФ, ламінату, матеріалів для виробництва меблів.

    Продукція підприємства відповідатиме європейським стандартам і реалізуватиметься на внутрішньому ринку, а також в країнах Східної і Західної Європи.

    Источник Derevo agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.