• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненські лісівники освоюватимуть виробництво брикетів з тирси
    Опубликовано: 2005-06-25 18:39:52
    Заборона на експорт лісу, ініційована новою владою Рівненщини, змусила працівників лісової галузі освоювати технології поглибленої переробки деревини. Як повідомив Західну інформаційну корпорацію начальник обласного управління лісового господарства Рівненщини Володимир Грицайчук, це дозволить налагодити випуск продукції, починаючи від високоякісної фанери до брикетів з тирси, що використовуються при опаленні помешкань.

    Водночас, на думку начальника управління, заборона експорту лісу може призвести до того, що зменшиться його ціна на внутрішньому ринку. Відповідно, це може негативно позначитися на податковому навантаженні та наповненні місцевих бюджетів.

    Натомість голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній вважає, що втрати до бюджету внаслідок заборони експорту лісу будуть тимчасовими. У подальшому надходитимуть інвестиції в лісопереробну галузь, що в перспективі сприятиме наповненню місцевих скарбниць.

    Источник Derevo agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.