• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Протягом трьох днів у Києві діятиме «Студентська республіка»
    Опубликовано: 2005-06-24 16:10:24
    З нагоди Дня молоді Київський міський осередок Народно-демократичної ліги молоді, Київський благодійний фонд сприяння освіті і здоров'ю нації „Поступ ХХІ” за сприяння Міністерства України у справах молоді і спорту та Київської міської державної адміністрації у Києві з 24 по 26 червня на території Парку Партизанської слави проводять фестиваль “Студентська республіка”.

    Фестиваль є традиційним і проходить щорічно з 1998 року. На цей раз він знову відбудеться у два етапи: регіональний та всеукраїнський (переможці регіональних конкурсів вийдуть у фінал та оберуть студентського президента). Даний захід є офіційним і його включено до програми КМДА святкування Дня молоді в Києві.

    Суть проекту полягає у створенні соціально-ігрової моделі держави, яка матиме власні кордони, уряд, закони і валюту. Жителі цієї країни — студенти, делеговані від майже 40 столичних ВНЗ, які збудують наметове містечко. Команди презентуватимуть свій навчальний заклад та систему його самоврядування. Центральними заходами фестивалю традиційно стануть вибори до студентського парламенту (учасники зможуть створювати свої партії та блоки), вибори мера республіки та гра СНЕП (студентська нова економічна політика). Офіційне відкриття «Студентської республіки» відбудеться 24 червня о 12:00.

    Инф. Київ Прес agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.