• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Cєверодонецьку зростає освоєння капітальних інвестицій
    Опубликовано: 2006-04-03 17:43:00

    В місті Сєверодонецьк зростає освоєння капітальних інвестицій. В січні-лютому 2006 року інвестиції в основний капітал зросли на 51% до відповідного періоду минулого року. Із загальної суми інвестицій в основний капітал більше ини спрямовано на капітальне будівництво.

    23 березня відбулась чергова сімдесят п’ята сесія Сєверодонецької міськради, під час якої депутати вирішили дати дозвіл замовникам на проведення підготовчих робіт щодо відведення земельних ділянок під будівництво п’ятиповерхового та 6-ти дев’ятиповерхових будинків.

    Крім того, на попередніх сесіях депутати дали дозвіл ряду фірм на проведення підготовчих робіт щодо відведення в 73-му мікрорайоні землі під будівництво об’єктів замовників. Подібні позитивні рішення прийняті й відносно двох спортивно-оздоровчих комплексів, торгово-розважального комплексу, торгового центру промислових товарів, кафе з літнім майданчиком.

    Також під час засідання сімдесят п’ятої сесії депутати дали дозвіл на проведення проектно-вишукувальних робіт на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під будівництво магазинів промислових та продовольчих товарів, торгово-виставкового комплексу квіткової галереї та майданчиків відпочинку у різних районах міста.

    – У лютому 2006 року середня заробітна плата в розрахунку на одного штатного працівника в місті збільшилась на 5,5% порівняно з січнем та на 36,4% порівняно з рівнем заробітної плати у лютому 2005 року.

    – З метою наведення чистоти та порядку в м.Сєверодонецьку розпорядженням міського голови оголошено щорічний місячник благоустрою, який пройде з 1 по 30 квітня поточного року.

    В рамках місячника перед управлінням житлово-комунального господарства міської ради поставлене завдання організувати роботу житлових підприємств, голів вуличних та будинкових комітетів з прибирання сміття та озеленення територій. Планується, що КП "Сєверодонецьккомунсервіс" буде вивозити ТПВ з міських територій, а ТОВ "Агрофірма "Зелене господарство” – рослинні відходи.

    "Урядовий портал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.