• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Люди бьются за металл. Четверо — в больнице
    Опубликовано: 2006-05-04 10:10:00

    Напередодні першотравневих свят 29 квітня в Ужгороді через шмат заліза трапилася бійка між ромами та місцевими молодиками. В результаті до приймального відділення лікарні потрапили четверо: по двоє з кожної сторони.

    ...Близько 17.00 шестеро місцевих молодиків поверталися з дня народження додому. На вулиці Дунаєвського хлопці побачили цигана, який звідкись тягнув шматок заліза. Не довго думаючи, компанія підійшла до нього й, відібравши металевий шмат, пішла здати його в пункт прийому лому, що знаходився на цій же вулиці. Власником пункту прийому також був ром. Зваживши залізяку, він вже хотів було розрахуватися з клієнтами, коли сюди завернув циган, у котрого забрали залізо, і попросив власника не платити їм гроші, бо цей шматок металу вони відібрали в нього. За хвилину-другу між опонентами виникла словесна перепалка, котра швидко переросла у бійку. На допомогу ромам кинулися їх побратими.
    Повідомлення про бійку в мікрорайоні Шахта швидко підняло на ноги слідчо-оперативну групу працівників Ужгородського міськвідділу УМВС. Зусиллями працівників міліції бійку вдалося припинити.

    Після з\'ясування стосунків у лікарню потрапили четверо потерпілих з діагнозами закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Щоб конфлікт не отримав продовження тут залишився чергувати наряд міліції, повідомили "ЗІКу" у Центрі громадських зв’язків управління МВС України в Закарпатській області.

    ua-reporter


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.