• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Проект, який має об'єднати спільноту регіону
    Опубликовано: 2005-12-02 16:50:00
    «Спільнота демократичного вибору», який вперше проходив у Києві 1–2 ня, у майбутньому буде займатися практичними економічними, гуманітарними та іншими проектами у Каспійсько-Чорноморсько-Балтійському регіоні, а також питаннями подальшого розвитку демократії і свободи слова на цій території. Про це сьогодні після закриття у заявив журналістам Президент України Віктор Ющенко.
     
    Кількість викликів, які виникають сьогодні у зазначеному регіоні, настільки велика, що його країни «повинні прийти до політичної співпраці», підкреслив Глава української держави. «Це важливі для політиків і бізнесменів проекти, які будуть чіткіше формулюватися з кожним наступним ом», – сказав В. Ющенко. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Президент також наголосив, що «не ставить за мету бути проектом проти когось». За словами В. Ющенка, йдеться про проект, який має об’єднати – а не навпаки – спільноту регіону.
     
    Глава Української держави висловив сподівання, що у наступних засіданнях у візьмуть участь представники ще більшої кількості країн-партнерів цього проекту. Він зокрема зазначив, що підтримує ідею участі у і Росії, представленої на найвищому рівні. «Зі свого боку, я все робитиму, щоб так відбулося», – запевнив В. Ющенко.
     
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.