• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко повернув до ВР Закон «Про систему харчування працівників»
    Опубликовано: 2006-01-13 16:33:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про систему харчування працівників», прийнятий парламентом 22 ня 2005 року. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Законом передбачається, що роботодавець, крім заробітної плати, може надавати працівнику талони/картки на харчування щомісячно не більш як на суму податкової соціальної пільги, визначеної за правилами підпункту 6.1.1 пункту 6.1 статті 6 Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб» (з 1 січня 2006 року така сума складає 676,2 гривні). При цьому передбачено, що операції з випуску, придбання та використання талонів на харчування не оподатковуються податком на додану вартість, податком на прибуток підприємств, податком з доходів фізичних осіб, збором на обов'язкове пенсійне страхування.

    На думку Президента України, запровадження передбачених Законом пільг з оподаткування може призвести не лише до значних втрат Державного бюджету України та місцевих бюджетів, а й до зменшення відрахувань до Пенсійного фонду України.

    Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме міністр економіки Арсеній Яценюк.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.