• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Співпраця влади Тернопольщини та громади
    Опубликовано: 2006-01-23 11:23:00

    Про співпрацю влади та громадських організацій йшлося сьогодні на зустрічі голова облдержадміністрації Івана Стойка з лідерами громадських національно-патріотичних об’єднань Тернопільщини.

    Участь у зустріч з керівником області взяли активісти обласного товариства “Просвіта”, Спілки політв’язнів та репресованих, Всеукраїнського об’єднання ветеранів, Конгресу української інтелігенції, товариства “Меморіал”, Ліги українських жінок та інших громадських формацій.

    Відкриваючи засідання Іван Стойко подякував лідерам НГО на їх активність та бажання долучатись до державотворчих процесів в Україні та вирішувати проблеми, які існують на рівні області.

    Підтвердженням цих слів стало півторагодинне спілкування в форматі відвертого діалогу.

    Представники третього сектору задекларували свою підтримку діям керівництва держави, щодо вирішення енергетичних проблем, та врегулювання майнових питань Чорноморського Флоту, та повідомили, що відповідний лист підтримки було направлено на адресу Президента України Віктора Ющенка та прем’єр-міністра України Юрія Єханурова.

    Обговорили під час зустрічі і виборчу проблематику. Голова облдержадміністрації наголосив на тому, що обласна влада й надалі забезпечуватиме рівні можливості для всіх суб’єктів виборчого процесу.

    Лідери громадських організацій висловили також свої побажання до керівництва області. Зокрема йшлося про потребу створення в районах області та м.Тернопіль народних домів, які б стали осередком діяльності для багатьох об’єднань, про надання необхідної допомоги для статутної діяльності організацій, про покращення національно-патріотичного виховання серед молоді, про вирішення низки соціальних питань.

    Голова облдержадміністрації запевнив учасників зустрічі, що питання, які перебувають в компетенції ОДА буде вивчено і по можливості вирішено.

    Іван Стойко висловив сподівання, що буде налагоджено чіткий механізм співпраці влади та громадськості краю і представив присутніх новопризначеного начальника управління аналітики та прогнозування внутрішньої політики обласної державної адміністрації Володимира Ткача.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.