• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іоффе: „Сьогодні на "касетному скандалі" заробляються політичні дивіденди”
    Опубликовано: 2005-10-11 16:12:00
    Перед парламентськими виборами "касетний скандал" став приводом для заробляння політичних дивідендів – про це 10 жовтня в ефірі програми "Вчасно про головне" на телеканалі НТН заявив перший заступник голови Республіканської партії України, народний депутат Юлій Іоффе.
    "Справа дійшла до загального психозу, в касетних скандалах повно спекуляції. Це почали щедро фінансувати для того, щоб зібрати людей та заробити політичні дивіденди", – сказав Іоффе.
    Народний депутат підкреслив, що абсолютно не вірить плівкам Мельниченка.
    "Я вважаю, що там була абсолютна корекція і монтаж. Наша фракція підготувала плівку для експерименту і дала спеціалістам, які показали, що підробити записи дуже легко", – зауважив Юлій Іоффе.
    "Я себе відношу до тих людей, яких радянська влада виховала до великих керівників. Риторика директорів була, скажімо так, не для друку. Хоча за цим могло не послідувати навіть догани", – сказав Юлій Іоффе. "Я знаю, хто це зробив. Ті, хто записували, спочатку розізлили Кучму, щоб спричинити реакцію звичайного радянського директора", – додав він.
    Перший заступник голови РПУ також додав, що замовників касетного скандалу повинні назвати правоохоронні органи.
    Він додав, що підтримує створення в Верховній Раді комісії з розслідування вбивства Георгія Гонгадзе. "Дуже правильно, що організована така комісія. Сьогодні треба приймати закон про такі комісії для того, щоб вони мали право на слідство, як це робиться в американському сенаті чи конгресі," – сказав Юлій Іоффе.
    Прес-служба Республіканської партії України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.