• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівщина: Відбулося засідання Ради обласного відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-10-12 17:13:00
    На майбутніх виборах депутатів до Верховної Ради та органів місцевого самоврядування Львівське обласне відділення Партії регіонів делегуватиме своїх представників в районні, міські та обласну ради. Щоб досягти позитивного результату, необхідно і надалі формувати на Львівщині позитивний імідж Партії регіонів, при формуванні списку кандидатів робити ставку на яскраві особистості, а виборчу кампанію проводити толерантно, з обов’язковим врахуванням місцевих електих особливостей. Про це, зокрема, заявив на черговому засіданні Ради обласної організації регіоналів її керівник О.Радзієвський.
    Він також підкреслив, що в умовах соціально-економічної та політичної кризи, яку переживає сьогодні Львівщина, коли місцевий політикум роздирають протиріччя, в процесі майбутніх виборчих перегонів необхідно демонструвати людям не тільки переваги конкретної програми, а й рішучість до встановлення в області атмосфери злагоди та стабільності. В нинішніх умовах, наголосив О.Радзієвський, Партія регіонів могла б взяти на себе роль об’єднавчої сили, своєрідного політичного миротворця. За умови, звичайно, коли б на таку пропозицію пристали нинішні провідні політичні сили регіону.
    На засіданні Ради, и якої розглянули стан підготовки до майбутньої виборчої кампанії, також висту народний депутат України, куратор Львівської області від фракції „Регіони України” П.Писарчук. Він, зокрема, підкреслив, що нинішня політична ситуація в країні є сприятливою для опозиційних сил – багато людей розчаровуються в діяльності нинішньої влади. На його переконання, у неї не має потенціалу, аби за час, який залишився до виборів, таку критичну ситуацію вона була б здатна виправити. За словами П.Писарчука, вже сьогодні необхідно визначити основні напрямки виборчої кампанії, на реалізацію яких і слід направити всі інтелектуальні та мі ресурси. З тим, аби кандидати від Партії регіонів отримали мандати депутатів всіх рівнів влади і змогли сформувати у них свої фракції. Що стосується виборів до парламенту, то, на думку народного депутата, треба зробити все можливе, щоб наші представники отримали в ньому максимум мандатів. Він також висловив припущення, що в майбутній Верховній Раді парламентську більшість можуть скласти представники Партії регіонів, НСНУ та Народної партії України. Вірогідно, саме ці політичні сили і сформують коаліцію, яка обере майбутніх главу уряду та спікера.
    Прес-служба Львівського регіонального відділення Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.