• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бродський закликає бити і нищити ів НСНУ
    Опубликовано: 2005-11-04 12:31:00
    Валерій Лебедівський 5 листопада звернувся із заявою до СБУ та Генеральної прокуратури щодо погроз фізичної розправи з боку Михайла Бродського. В заяві, зокрема, йдеться: “30.10.2005 р. на 5-му телеканалі відбувся прямий ефір програми радіо “Свобода” “Час пік”, на якій проводилась дискусія щодо приватизації Криворізького державного гірничо-металургійного комбінату “Криворіжсталь”.
     
    В цій дискусії, крім мене, брав участь пан Бродський Михайло Юрійович.
     
    Наприкінці передачі почалася “словесна бійка” між мною та Бродським М. Ю. з приводу того, що Бродський М. Ю. заявив, що кошти, які були отримані від продажу “Криворіжсталі” необхідно направити на погашення вкладів громадян в “Ощадбанку”.
     
    Щирість його слів та благородність намірів я поставив під сумнів, звши історію з банком „Денді”, який так і не зміг повністю розрахуватися з усіма своїми вкладниками. Також я зауважив, що його попередня діяльність як політика носила явно провокативний характер, а саме: нав йому про спробу усунення В’ячеслава Чорновола з поста голови Народний Рух України та активну участь у цькуванні Віктора Ющенка у 2002 р., коли команда Леоніда Кучми намагалася усунути його з посади Прем’єр-міністра.
    Після завершення передачі Бродський М. Ю. підійшов до мене і став кричати та погував фізичною розправою.
     
    Я є ом Політичної партії “Народний Союз Наша Україна” та прихильником В. А. Ющенка. Знаючи цей факт, Бродський М. Ю. кричав, що мене та моїх однопартійців треба знищувати. Крім того, він кричав, щоб я передав “своїм” (прихильникам В. А. Ющенка та однопартійцям), що всі, хто буде висловлювати позицію “Народного Союзу Наша Україна”, будуть биті та погував фізичною розправою.
     
    Відповідно до ч. 1 ст. 37 Закону України “Про статус народного депутата України” від 26 липня 1994 р. № 123/94-ВР за образу народного депутата або наклеп на нього, а так само вплив у будь-якій формі на народного депутата з метою перешкодити виконанню ним депутатських повноважень, погрозу вбивством, насильством, знищенням чи пошкодженням майна щодо народного депутата, а також щодо його близьких родичів та його помічників-консультантів у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків, умисне заподіяння народному депутату, а також його близьким родичам та його помічникам-консультантам тілесних ушкоджень, нанесення побоїв чи вчинення інших насильницьких дій у зв'язку з виконанням ним депутатських повноважень винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.
     
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.