• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звернення ПЗУ до Зелених Франції із пропозицією спільними зусиллями не допустити розвитку ядерної енергетики
    Опубликовано: 2005-11-14 12:25:00
    Партія Зелених України стурбована заявою Прем'єр-міністра України Юрія Єханурова під час робочого візиту у Францію. Зокрема, Прем'єр-Міністри України й Франції підписали «доню карту», що передбачає посилення економічного співробітництва між двома країнами. Як заявив український прем'єр, він бачить досить перспективним участь французьких кампаній у розвитку ядерної енергетики. Партія зелених України звертається до Партії Зелених Франції із пропозицією не допустити за рахунок французьких кампаній розвитку ядерних технологій в Україні.
     
    Прикладами розвитку «ядерної енергетики» слугує Чорнобильська АЕС, Запорізька АЕС, Хмельницька АЕС, котрі окрім своєї нерентабельності, є щоденною загрозою для здоров’я і життя українців.
     
    Цивілізована Європа поступово відходить від практики використання ядерної енергії, Партія Зелених України закликає Прем'єр-Міністра України прислухатися до думки громадськості й керуватися, в першу чергу, національними інтересами.
     
    Прес-служба ПЗУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.