• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Щоп’ятниці в Чернівецьку облорганізацію Партії регіонів вступають 40-50 нових ів
    Опубликовано: 2005-11-14 15:40:00
    12 листопада у Чернівцях відбулася конференція обласної організації Партії регіонів. У її роботі взяли участь 120 делегатів від 6800 ів партії, народні депутати Тарас Чорновіл та Едуард Матвійчук, політвиконкому Олександр Столяр. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Голова обласної організації ПР Микола Романюк констатував, що за кілька місяців правління нової влади країна відкотилася у своєму розвитку на кілька років назад, економіка і рівень життя народу падають через відсутність у влади чітко визначеної стратегії розвитку держави, надмірний її популізм і непрофесійність. За його словами, за таких умов «люди все частіше з вдячністю згадують уряд Януковича» і щоп’ятниці в облорганізацію ПР вступають 40-50 нових ів, переважно молодих людей, які розчарувалися в обіцянках Майдану. Загалом з початку року обласна організація ПР, не зважаючи на політичні утиски, поповнилася на 800 партійців.
     
    Делегати конференції схвально зустріли рішення про те, що ПР йтиме на вибори самостійно, а також позицію народного депутата Тараса Чорновола про те, що Партія Регіонів має здобути перше місце в парламентських перегонах.
     
    Тарас Чорновіл, характеризуючи основні завдання під час виборів, заявив, що як на державному, так і на регіональному рівні, ПР має забезпечити абсолютну чесність виборчих процедур, не допустити жодного порушення виборчого законодавства, навіть якщо на таке будуть підштовхувати і провокувати, не повторити помилок своїх опонентів і проявити толерантність, глибоку повагу до всіх, хто має іншу думку. За словами Тараса Чорновола, «у Партії Регіонів немає ворогів і немає противників. А є люди, яких переконали, є люди, які потенційно можуть проголосувати за ПР і є люди, яких ПР не зуміла переконати в своїй позиції».
     
    На місцевих виборах «регіонали» ставку робитимуть на авторитетні особистості та професіоналів, тих, хто себе нічим не забруднив. На думку Тараса Чорновола, у разі якщо на місцевих виборах до влади прийдуть популісти, то перемога в парламенті Партії Регіонів і споріднених з нею політичних сил не зможе кардинально змінити ситуацію. У партійних списках до місцевих рад рекомендовано передбачити квоти для жіноцтва та молоді.
     
    Конференція схвалила проект стратегії економічного розвитку України, висловила до нього ряд пропозицій. Зокрема, лідеру партії Віктору Януковичу запропоновано після здобуття прем’єрського крісла не забути добудувати у Чернівцях другу чергу об’їзної дороги.
     
    Від Буковини обрано шість делегатів на партійний з’їзд та 14 кандидатів до партійного списку у Верховну Раду, серед яких народний депутат Тарас Чорновіл.
    На конференції презентовано також обласну партійну газету «Голос регіону», затверджено склад її редколегії.
     
    Перед початком конференції її делегати здійснили покладання квітів до пам’ятника Т.Шевченку, провели на Театральній площі урочисте вручення квитків новоприйнятим партійцям.
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.