• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Мартиненко: Віктор Ющенко матиме право вето на будь-яку кандидатуру усіх списків "Нашої України"
    Опубликовано: 2005-11-14 16:15:00
    Микола Мартиненко під час зустрічі з львівськими журналістами зазначив, що не виключає ще можливості очолення списку "Нашої України" на парламентських виборах 2006 року Віктором Ющенком. "Список може очолити як Віктор Ющенко, так і Юрій Єхануров. Про когось іншого не можу нічого сказати. Проте, перекй, що про персоналії говорити ще рано, оскільки потрібно спочатку побачити формат остаточного блоку", – наголосив Микола Мартиненко.
     
    Також, лідер парламентської фракції "Наша Україна" розповів, що буде пропонувати, щоб почесний голова НСНУ – Віктор Ющенко мав право вето на будь-яку кандидатуру усіх списків "Нашої України".
     
    "Поки що ще не визначено, яка політична сила у форматі нашого політичного блоку отримає місць у списках. Я вважаю, що про це ще рано говорити, оскільки ще ведуться переговори і не має конкретних домовленостей", - зазначив Микола Мартиненко.
     
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.