• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 12 листопада відбулася позачергова конференція Печерської районної організації СДПУ(О) м. Києва
    Опубликовано: 2005-11-14 16:21:00
    Конференція проходила у конференц-залі ФК "Динамо".
    У роботі конференції взяв участь народний депутат України, секретар КМК СДПУ(О) Вадим Місюра. Гості - представники СПУ, КПУ, БЮТ - від імені своїх партій привітали делегатів конференції.

    Під час конференції актив районної організації обговорив суспільно-політичну ситуацію в районі та в країні в цілому. Були прийняті плани щодо участі районної організації у наступних виборах. Зокрема, конференція визначила завдання самостійної участі СДПУ(О) у виборах та створення потужної фракцію СДПУ(О) у районній раді.

    Секретар Печерського районного комітету СДПУ(О) Самуйленко Галина Павлівна від імені делегатів конференції закликала інші партії приєднатись до ініціативи СДПУ(О) щодо проведення референдуму про участь України до НАТО. Також вона закликала представників інших партій вести передвиборчу боротьбу на принципах чесних виборів.

    Другий етап конференції, на якому будуть визначені кандидати в депутати районної ради, відбудеться у ні.

    Прес-служба СДПУ(О)
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.