• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Порошенко не дає "Порі" співпрацювати з НСНУ
    Опубликовано: 2005-11-14 16:47:00
    Громадянська партія "Пора" заявляє, що ситуація, яка склалася в керівництві „Народного Союзу Наша Україна”, заважає "Порі" співпрацювати з цією та іншими демократичними силами “задля відстоювання інтересів українців, справжніх цінностей Майдану”.

    Як повідомили у прес-службі „Пори”, про це наголосив голова Виконкому громадянської партії Дмитро Сенниченко.

    "У світлі політичної ситуації в Україні напередодні надзвичайно важливих парламентських виборів події на з‘їзді НСНУ та його рішення викликають неабияку стурбованість", – сказав Сенниченко.

    "Відстоюючи право громадян на чесні вибори, громадянська партія "Пора" майже рік тому пліч-о-пліч стояла на Майдані разом з тими людьми, багато з яких можна було побачити позавчора на ІІ з'їзді НСНУ", – заявив голова виконкому "Пори". За його словами, "на найближчих виборах у березні НСНУ не має права програти перше місце опонентам".

    "Збанкрутіла кримінальна опозиція накопичує ресурси та готується до реваншу. Вона буде, без сумніву, використовувати всі слабкі місця влади. Занепокоєння викликає не тільки те, що корозія корупції та хвороба популізму зачепила тих політиків, які прийшли до влади завдяки поштовху Майдану, але й те, що учасники ІІ з'їзду НСНУ не знайшли в собі сил і сміливості очиститися та відповісти на виклик часу та настрої більшості українців, які повірили у Помаранчеву революцію, і прийняти рішення про ротацію керівних органів, щоб у новій якості йти на зустріч виборам", – наголосив Сенниченко.

    Він зауважив, що час керуватися здоровим глуздом та розуміти, що українці набагато мудріші, аби збагнути, чому не відбулася ротація керівного складу НСНУ.
     
    Вголос
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.