• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Регіонали Буковини впевнені, що їх фракція у 2006 році матиме вирішальний вплив на виборах голови облради
    Опубликовано: 2005-11-14 17:03:00
    Голова Чернівецької обласної організації Партії регіонів Микола Романюк 12 листопада під час прес-конференції в Чернівцях заявив, що на виборах до обласної ради їх партія отримає стільки мандатів, що матиме вирішальний вплив під час обрання голови облради.
     
    За словами Миколи Романюка, на парламентських виборах на Буковині партія Януковича набере 18-20%, оскільки під час третього туру минулих президентських виборів, коли штаби Януковича вже фактично не працювали, 16-18% буковинців віддали за нього свої голоси.
     
    На виборах до місцевих рад у Чернівецькій області ПР має намір здобути перше місце, яке, на думку партійного керівництва, забезпечує 25-27% голосів виборців, хоча до кожного району практикується індивідуальний підхід.
     
    Партійний список кандидатів до обласної ради ПР ще не оприлюднювала, але заявила, що це серйозні кандидати.
     
    Як повідомив Західну інформаційну корпорацію народний депутат Тарас Чорновіл, на засіданні політради була жорстка заява Януковича до ів політради на місцевих виборах шукати співчуваючих ПР чи принаймні толерантних до ПР місцевих постатей, які є дійсно значимими в регіоні, шукати серед людей, наприклад, прикладної науки, які мало того, що успішні в своїй справі, але можуть зробити щось добре і для регіону. Їх партія готова підтримати. Але, за словами Тараса Чорновола, є певне табу – «по-перше, це не мають бути люди, які десь в інших політичних силах задекларували свій популізм, а в нашій партії тільки на цьому і працювали. Друге, це все таки не мають бути люди, які цей рік десь будучи перед тим зв’язаними з Партією регіонів, повели себе дуже негідно».
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.