• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Костенко: Прохідний бар’єр до 5% не піднімуть – не вистачить часу
    Опубликовано: 2005-11-14 17:06:00
    Голова Української народної партії Юрій Костенко під час зустрічі з однопартійцями в Івано-Франківську запевнив: «Прохідний бар’єр до 5% уже не піднімуть, оскільки для цього не вистачить часу». Про це повідомили 14 листопада у прес-службі ОО УНП.
     
    Юрій Костенко також зазначив, що «чинний виборчий закон не дозволяє утворення регіональних блоків, на відміну від центральних». За його словами, »УНП має намір створити не іменний блок, а Український народний блок, до якого увійдуть усі національно-демократичні сили». А саме: Асоціація фермерів і приватних землевласників, Партія національно-економічного розвитку, Партія вільних селян і підприємців, кілька регіональних партій, у тому числі у Донецькій і Луганській областях. Позитивно завершено переговори з УРП «Собор» Анатолія Матвієнка.
     
    До Українського народного блоку увійдуть також Товариство «Просвіта», Клуб української інтелігенції, Спілка офіцерів України і Спілка ветеранів (Юхновського), а також козацтво. При цьому голова УНП зазначив, що «вони на своїх плечах винесли вибори Президента України, а їх не впустили у владу».
     
    Юрій Костенко у своєму заключному слові і перед партактивом, і під час прямих ефірів на місцевих телеканалах наголосив: «УНП не має наміру блокуватися ні з НСНУ, ні з БЮТ».
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.