• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільські рухівці запропонували голові міської організації НРУ Анатолієві Вихрущу балотуватися на посаду мера
    Опубликовано: 2005-11-23 15:02:00
    Роль та місце Народного руху в майбутніх виборах до Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування обговорили учасники конференції Тернопільської крайової організації Народного руху України. Про це повідомили 23 листопада у прес-службі Тернопільської крайової організації НРУ.
    Делегати конференції обговорили підготовку до шістнадцятих Всеукраїнських зборів Народного руху України, які відбудеться 27 листопада у Києві. На конференції тернопільські рухівці прийняли рішення підтримати кандидатуру Бориса Тарасюка на чергових виборах керівництва Народного руху України, а також внесли пропозицію обрати до центрального проводу НРУ представників Тернопілля – Івана Стойка, Іллю Козиру та Анатолія Вихруща.
    З огляду на майбутні вибори до місцевих рад делегати крайової конференції запропонували голові Тернопільської міської організації НРУ Анатолію Вихрущу балотуватися на посаду Тернопільського міського голови.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.