• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шкіль: Тимошенко завжди радиться з партією, вислуховує думки всіх, але остаточне рішення приймає сама
    Опубликовано: 2005-12-13 12:40:00
    «Для партійців програма БЮТ не нова, оскільки розроблялась близько трьох років колективною творчістю. Ідея солідаризму – її називають ще ідеєю корпоративізму – відома у всьому світі. Принципи солідаризму добре сприймаються в суспільстві. І ми, сповідуючи цю ідеологію, наберемо значний відсоток голосів, якщо самі проповідувачі не відступляться від неї і йтимуть до кінця. Уявіть, якщо б Христос боявся проповідувати, думаючи, що йому не повірять, - сказав фракції БЮТ нардеп Андрій Шкіль в інтерв’ю газеті «Столичные новости».

    «Ця ідея давно працює в таких країнах, як Японія та Італія. Про утопію тут не може йтися. Слід розуміти, що такі ідеї, як солідаризм та корпоративізм, рідко стають ідеологією. Претендувати називатись ідеологією солідаризм може в купі зі словом національний. Солідаризм можна порівняти не з програмою партії, а з економічним обґрунтуванням діяльності підприємства на благо всіх його співробітників. А щоб солідаризм став загальнонаціональним, слід змінити всі економічні закони держави. Хоча, думаю, це буде важко, але нам це під силу», зазначив Шкіль, розповідаючи про виборчу програму БЮТ.

    «Злиття БЮТ та НСНУ не може відбутися ні теоретично, ні практично. Однак, ближче до фінішної прямої, десь за півтора місяці до виборів можна буде говорити про підписання угоди між нашими блоками», - зазначив нардеп на запитання щодо можливості злиття двох контних блоків.

    «Приймаючи відповідальні рішення, Тимошенко завжди радиться з партією. Якби вона ні з ким не радилась, то блок не був би таким, яким він є зараз. Вона спершу вислуховує думки всіх, але, зазвичай, остаточне рішення приймає сама», - підкреслив Шкіль на закид щодо недемократичності у блоці.

    Столичные новости
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.