• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія "Зелена планета" вирішила ввійти в блок Коновалюка на вибори
    Опубликовано: 2005-12-13 15:00:00
    Партія "Зелена планета" вирішила ввійти в виборчий блок Валерія Коновалюка "Трудова Україна" для участі у виборах Верховної Ради й місцевих рад, які пройдуть 26 березня 2006 року.

    Таке рішення одноголосно прийняли делегати 1-го з'їзду (3-го етапу) "Зеленої планети" у вівторок, повідомляє uv.ukranews.

    У блок мають ввійти партії "Трудова Україна" (лідер - Валерій Коновалюк), "Партія правозахисту", "Союз. Чорнобиль. Україна" й Українська партія честі, боротьби з корупцією й організованою злочинністю.

    Виступаючи перед делегатами, лідер партії "Зелена планета" Наталя Зубицька зазначила, що ці партії поєднує центристська ідеологічна позиція, бажання співпрацювати не тільки в передвиборний період, але й у майбутньому парламенті.

    Делегати з'їзду доручили Зубицькій підписати угоду про створення блоку.

    Як повідомляло агентство, Партія "Союз. Чорнобиль. Україна" зареєстрована Міністерством юстиції в ні 2002 року, Українська партія честі, боротьби з корупцією й організованою злочинністю - у лютому 2005 року, "Партія правозахисту" - у червні 2001 року, "Зелена планета" - у березні 2000
     
    Депутат
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.