• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партію Кірпи очолить директор «Укрзалізниці»
    Опубликовано: 2005-12-13 16:02:00
    Політрада партії «Відродження» рекомендує вибрати головою партії нинішнього директора Державної адміністрації залізничного траспорту «Укрзалізниця» Василя Гладких. Про це на прес-конференції у вівторок повідомив сам Гладких.

    «Політрада рекомендувала мене главою партії і, якщо залізничники мене підтримають, я погоджуся», - сказав він. За словами Гладких, з’їзд партії, на якому розглядатимуться питання обрання керівництва, відбудеться 18 ня.

    Що стосується участі у виборах партії, то Гладких відзначив, що зараз розглядається варіант участі «Відродження» в блоці з партією «Третя сила». До блоку так само увійдуть депутати, які зараз представлені в парламенті групою «Довіра народу».

    Наємо, що в червні 2004 року Міністерство юстиції зареєструвало політичну партію «Відродження». 16 червня 2004 року міністр юстиції Олександр Лавринович вручив свідоцтво про реєстрацію голові «Відродження», міністрові транспорту Георгію Кірпі.
     
    proUA
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.