• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олег Тягнибок презентував першу п’ятірку ВО «Свобода» та «Програму захисту українців»
    Опубликовано: 2006-01-16 10:18:00

    15 січня народний депутат України, голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок презентував у Львові першу п’ятірку ВО «Свобода» до Верховної Ради України та «Програму захисту українців», що є програмним документом ВО «Свобода» на виборах 2006 року.

    Перша п’ятірка ВО «Свобода» до ВРУ виглядає так:

    № 1 – Олег Тягнибок;

    № 2 – Юрій Іллєнко, кінорежисер;

    № 3 – Ірина Фаріон, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови і прикладної лінгвістики НУ «Львівська Політехніка»;

    № 4 – Богдан Бенюк – народний артист України;

    № 5 – Орест Васкул – голова київського крайового братерства ОУН-УПА.

    «У нашому списку ви не знайдете жодних одіозних фігур чи старих облич. Усі вони – чесні і чисті люди, українці, які йдуть до влади, аби захищати Україну, українців і українство», – підкреслив О.Тягнибок.

    Серед тез «Програми захисту українців» можна виокремити такі: добитися від Верховної Ради України, ООН, Європарламенту, парламентів країн світу визнання геноциду українців у ХХ ст. (20,5 млн. знищених) злочином проти людства; провести публічний судовий процес над комунізмом; вимагати від Москви офіційного вибачення та компенсацій за геноцид українців; добитися від Росії повернення заощаджень громадян (83 млрд. крб. на 1991 р); визнати вояків ОУН-УПА учасниками національно-визвольної боротьби за державну Незалежність України; надати ветеранам ОУН-УПА належні пільги і компенсувати недодані за 15 років Незалежності; регламентувати вживання української мови у ЗМІ відповідно до кількості українців – не менше ніж 78%; запровадити єдину систему біометричного контролю (база даних відбитків пальців, сітківки ока тощо) та інші.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.