• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК № 138 від 11.01.2006. Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце"
    Опубликовано: 2006-01-16 11:42:00

    Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України"

    До Центральної виборчої комісії 9 січня 2006 року повторно надійшла заява виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України" про реєстрацію кандидатів у народні депутати України в кількості 225 осіб, висунутих 25 ня 2005 року на першому міжпартійному з'їзді політичних партій, що входять до цього блоку, та включених до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України", до якої додано необхідні для реєстрації документи, виправлені відповідно до Закону України "Про вибори народних депутатів України".

    Розглянувши зазначену заяву, додані до неї та наявні в Центральній виборчій комісії документи, Центральна виборча комісія встановила.

    Постановою Центральної виборчої комісії від 6 січня 2006 року № 82 відмовлено в реєстрації усіх висунутих кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України", через неналежне оформлення документів, зазначених у статті 58 Закону України "Про вибори народних депутатів України".

    Відповідно до частини третьої статті 62 Закону України "Про вибори народних депутатів України" відмова в реєстрації кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку політичної партії, виборчого блоку політичних партій, через невідповідне оформлення поданих політичною партією, виборчим блоком політичних партій документів, передбачених частиною першою статті 58 цього Закону, не виключає повторного подання політичною партією, виборчим блоком політичних партій заяви про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до відповідного виборчого списку. Така заява з виправленими відповідно до вимог цього Закону документами повинна бути подана до Центральної виборчої комісії не пізніше ніж за сімдесят п'ять днів до дня виборів.

    За результатами розгляду документів, повторно поданих виборчим блоком "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України", Центральна виборча комісія вбачає, що документи, необхідні для реєстрації кандидатами у народні депутати України, стосовно 129 осіб (згідно з додатком) відповідають вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України".

    Разом з тим, документи для реєстрації кандидатами в народні депутати України Савчук Вікторії Дмитрівни та Гукіної Ганни Володимирівни, включених до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України" відповідно під № 108 та № 215, невідповідність яких вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України" через їх неналежне оформлення встановлено постановою Центральної виборчої комісії від 6 січня 2006 року № 82, повторно до Центральної виборчої комісії не подавалися.

    Крім того, згідно із зазначеною постановою Центральної виборчої комісії Комісією вирішено вважати виключеними із виборчого списку кандидатів у народні депутати України від виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України" 94 особи через неподання ними заяв про згоду балотуватися кандидатами у народні депутати України.

    Відповідно до частини третьої статті 61 Закону України "Про вибори народних депутатів України" особа, включена політичною партією, виборчим блоком політичних партій до виборчого списку кандидатів у народні депутати України, яка на день подання заяви політичної партії, виборчого блоку політичних партій про реєстрацію кандидатів у народні депутати України до Центральної виборчої комісії не подала заяви про згоду балотуватися кандидатом у народні депутати України від цієї політичної партії, виборчого блоку політичних партій, вважається виключеною з відповідного виборчого списку з дня подання заяви політичної партії, виборчого блоку політичних партій відповідно до пункту 1 частини першої статті 58 цього Закону. Заява такої особи про згоду балотуватися, подана після подання політичною партією, виборчим блоком політичних партій зазначеної заяви про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, не приймається.

    З огляду на зазначене не підлягають повторному розгляду подані документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України Онищук Софії Миколаївни, включеної до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України" під № 8, стосовно якої постановою Центральної виборчої комісії від 6 січня 2006 року № 82 прийнято рішення вважати її виключеною з виборчого списку цього виборчого блоку.

    Не підлягають також повторному розгляду документи, подані для реєстрації кандидатом у народні депутати України П'ятак Світлани Василівни, яку не було включено до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України", про що зазначено в постанові Центральної виборчої комісії від 6 січня 2006 року № 82.

    Крім того, до Центральної виборчої комісії подано документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України Нєжнової Людмили Василівни, яку не включено до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України".

    Враховуючи викладене та відповідно до статей 9, 10, частини другої статті 55, статей 56, 57, частини першої статті 58, статей 59, 60, частин першої, другої, третьої, шостої, сьомої, восьмої статті 61, частини третьої статті 62 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11, 12, 13, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України", згідно з додатком.

    2. Видати представнику виборчого блоку "Блок Безпартійних "Сонце" - Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина Родина" та Партії "Жінки України" в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу копію цієї постанови та посвідчення кандидатів у народні депутати України встановленого зразка.

    3. Цю постанову оприлюднити в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр".

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.