• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЛОО УРП “Собор” вийде з БЮТ?
    Опубликовано: 2006-01-16 12:25:00

    Заступник голови Львівської обласної організації УРП “Собор” Віталій Ілик заявляє про готовність партії вийти з Блоку Юлії Тимошенко. “Після Юліного демаршу з Урядом, навряд чи ми матимемо якісь спільні проекти з БЮТом”, - заявив Віталій Ілик “Львівському порталу”.

    Проте, за словами Ілика, відповідне рішення про вихід з БЮТу має бути прийняте колективно. Саме тому 21 січня ЛОО УРП “Собор” проведе в приміщенні Личаківської адміністрації конфренецію, “де і будуть розставлені всі точки над і”.


    Віталій Ілик повідомив, що на вчорашню обласну конференцію Блоку Юлії Тимошенко зі всієї партії УРП “Собор” був запрошений лише Ростислав Новоженець, але це запрошення він проігнорував.


    “Є сигнали з районів, зокрема з Дрогобича, що и нашої партії хочуть іти на вибори в форматі “Нашої України”. Але відповідне рішення буде прийняте 21 січня, щоб воно було колективним. Також будуть поставлені вимоги до голови УРП “Собор” Левка Лук’яненка, щоб він вийшов зі списку БЮТ до Верховної Ради, оскільки з боку БЮТ недотримані партнерські домовленості”, - заявив пан Ілик.


    Наємо, що раніше між БЮТ та УРП “Собор” були домовленості про 20-відсоткову квоту для УРП “Собор” у складі блоку.


    Львівський портал

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.