• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Бютівці» Буковини вже мають десятку до облради, в якій заспівуватиме Лілія Сандулеса
    Опубликовано: 2006-01-16 13:50:00

    Міжпартійна конференція Чернівецьких обласних організацій ВО "Батьківщина" та Української соціал-демократичної партії 15 січня затвердила список кандидатів від Блоку Юлії Тимошенко до обласної ради. У списку БЮТ до обласної ради 73 кандидати в депутати. З них 86% представляють ВО «Батьківщина», 14% – УСДП. Про це повідомив 16 січня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Як повідомив керівник обласного штабу БЮТ Петро Гасюк, 18 осіб із різних причин відмовилися балотуватися за списком БЮТ. На його думку, причиною відмови було небажання укладати політичну угоду з блоком, окремі з претендентів залишилися незадоволені запропонованим їм місцем у списку. Петро Гасюк зауважив, що тепер ті кандидати, які хотіли потрапити до списку БЮТ, але їм відмовили через кримінальні справи, які за ними тягнуться, перебігли в інші блоки і тепер найбільше критикують БЮТ. Він також розцінив як прояв адмінресурсу виступ під час прес-конференції високопосадовця ОДА, який охаяв першу п’ятірку БЮТ до Чернівецької міської ради. Петро Гасюк заявив, що за результатами опитування чернівчан, 32% підтримують БЮТ, 28% – НСНУ, 12% – Партію Регіонів, інші партії і блоки мають в обласному центрі електу підтримку меншу за 4%.

    Усі запропоновані до списку в обласну раду кандидатури були розглянуті Радою Блоку та Центральним виборчим штабом БЮТ.

    Обласна міжпартійна конференція заперечень до списку не мала і затвердила його у кількості 71 претендента.

    До першої десятки БЮТ до обласної ради увійшли керівник облорганізпції ВО «Батьківщина« Петро Гасюк, керівник фракції БЮТ в обласній ради, екс-голова облради Іван Шилепницький, голова обласного відділення ВУТ «Просвіта», професор-етнограф Георгій Кожелянко, народна артистка України Лілія Сандулеса, заступник голови облорганізації ВО «Батьківщина» Сільвія Віщук, директор Сокирянського територіального центру соціального обслуговування населення Валентина Семенова, керівник Вадул-Сіретської митниці Микола Салагор, підприємець Георгій Козьма, керівник Вижницької організації ВО «Батьківщина» Сергій Терон, депутат облради, підприємець Раїса Церковнюк.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.