• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шкіль: За референдум про вступ України до НАТО агітують ті, хто прагне нового союзу України з Росіє
    Опубликовано: 2006-01-16 14:01:00

    «Особисто я є противником ідеї щодо проведення референдуму про вступ України у НАТО. За такий референдум насправді агітують ті, хто є противником вступу України до НАТО і прагне не лише входження нашої держави до ЄЕП, а й до нового союзу України з Росією взагалі». Про це сьогодні заявив народний депутат України, Політради партії «Батьківщина» Андрій Шкіль.


    На думку А. Шкіля, референдум слід проводити лише у тому випадку, коли політична еліта країни висловлює власну неготовність щодо даного питання. «Насправді ж політична еліта має бути готовою до вступу України у НАТО, і саме ця еліта повинна не тільки роз’яснити свою позицію громаді, а й навіть цю громаду загітувати. Тобто, народ має зрозуміти і підтримати позицію політиків. А ідея референдуму – це спроба повернення України на один шлях із Росією», — наголосив нардеп.


    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.