• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олег Тягнибок думає, куди балотуватися: у Львівську обласну раду чи на посаду міського голови Львова
    Опубликовано: 2006-01-16 14:34:00

    Народний депутат України, голова ВО «Свобода», №1 у списку ВО «Свобода» до Верховної Ради України Олег Тягнибок думає, куди балотуватися: у Львівську обласну раду чи на посаду міського голови Львова. Про це він заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації.

    «Я буду №1 у списку ВО «Свобода» до парламенту. Зараз ми вирішуємо, чи буде Олег Тягнибок №1 у списку ВО «Свобода» до Львівської обласної ради чи балотуватиметься на посаду міського голови Львова», – наголосив народний депутат.

    Він заявив, що ще не мав розмови з Петром Димінським стосовно фінансової підтримки останнього.

    «Ми не спілкувалися уже близько місяця. Якщо б Димінський запропонував фінансову підтримку ймовірному кандидату на посаду міського голови Львова Олегу Тягнибоку, то ми б подумали», – наголосив О.Тягнибок.

    Він підкреслив, що ВО «Свобода» обов’язково подолає тривідсотковий бар’єр і буде представлена в парламенті.

    «В Україні знайдуться 750 тисяч нащадків козаків, які хочуть мати патріотичну владу, і ми не будемо мати проблем з проходженням тривідсоткового бар’єру. Підтримка нашої сили буде рівномірно розподілена всією територією України. Ми орієнтуємося мати фракції у Львівській обласній та Львівській міській радах. В обласну раду сподіваємося провести щонайменше 15 депутатів. До людей ми підемо з «Програмою захисту українців». Основний наголос ми робитимемо на безпосередніх особистих зустрічах з людьми», – наголосив нардеп.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.