• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимошенко: Президент Ющенко відокремлений від інформації
    Опубликовано: 2006-01-16 15:02:00

    Лідер БЮТ Юлія Тимошенко 16 січня під час прес-конференції в Чернівцях, коментуючи позицію Президента Ющенка в питаннях газових домовленостей України з Росією, заявила, що Ющенко себе так поводить, оскільки відокремлений від інформації.

    Юлія Тимошенко переконана, що Президент Ющенко не знає, що пише про газову домовленість України з Росією західна і світова преса, яку вона дає оцінку цій угоді. Вона вважає, що Президент дезінформований в цьому питанні, а «радники» штовхають його на екрани телевізорів, намагаючись втягнути його в цю ганебну справу, сховати за його спиною дійсних винуватців поразки України в газовому питанні.

    Юлія Тимошенко відкрила ще одну «таємницю». За її словами, одним із мотивів голосування фракції БЮТ за відставку уряду Єханурова було бажання притягнути до відповідальності винних у зраді національних інтересів при укладанні сумнівних газових домовленостей з Росією і відвести від звинувачень Віктора Ющенка.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.