• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Волинський НСНУ приготував 30 срібників для БЮТу та партії Литвина
    Опубликовано: 2006-01-16 16:34:00

    15 січня представники Волинської організації політичної партії «Народний Союз Наша Україна» вручили керівникам політичних партії БЮТ та Народної партії символічні 30 срібників – шоколадних цукерок у вигляді одногривневих монет. Крім цього подарунку лідери БЮТ та НП отримали заяву волинських нашоукраїнців з приводу антидержавних дій окремих політичних сил у Верховній Раді України. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили у прес-службі ВОО НСНУ.

    Близько сотні учасників пішої ходи скандували «Ганьба!», коли кілька представників «Нашої України» вручали «дари» керівнику виборчого штабу БЮТ на Волині, нардепу Євгену Кирильчуку, що голосував за відставку уряду Єханурова.

    Коли колона підійшла до штабу Народної партії, охорона повідомила, що народники кілька днів тому залишили стіни цього закладу. Хоча за інформацією НСНУ, вони перебували там до останнього часу.

    Акція закінчилась на Театральному майдані, де лучанам зачитали заяву, яку було прийнято 15 січня під час конференції Волинської обласної організації партії «Народний Союз Наша Україна».

    У заяві, зокрема, йдеться: «Сценарій із спроби відставки Уряду Єханурова є надзвичайно схожим на відставку Уряду Ющенка у 2001 році: проти успішного уряду об’єдналися олігархічні й комуністичні сили у парламенті. Комуно-олігархічна більшість Парламенту показала, що на відміну від Українського народу, вона так і не засвоїла уроків демократії з Помаранчевої революції – комуно-олігархи продовжують змагатися виключно за владу, а не за інтереси українців.»

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.