• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закарпатські комуністи визначаться зі списком до облради 20 січня
    Опубликовано: 2006-01-18 12:45:00

    Представники Комуністичної партії у Закарпатті цього тижня перебувають в очікуванні обласної конференції, що відбудеться у п’ятницю, 20 січня. У конференції візьмуть участь партійці усіх районних штабів партії, чекають також гостей з Києва. Обласний штаб КПУ обіцяє, що на з’їзді буде сформовано остаточний список кандидатів у депутати до Закарпатської обласної ради від КПУ. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили в Незалежному громадському прес-центрі «Закарпатський вибір-2006».

    Прес-центр також інформує, що вчора у Закарпатті з офіційним візитом перебував народний депутат України, фракції КПУ Юрій Соломатін. Разом із керівником Закарпатської обласної організації КПУ Іваном Миговичем Соломатін відвідав районні осередки та поспілкувався з виборцями про пенсійну реформу в Україні.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.