• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гудима очолить список Українського народного блоку Костенка і Плюща до Львівської обласної ради, але від депутатства відмовиться
    Опубликовано: 2006-01-18 17:35:00

    Народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима очолить список Українського народного блоку Костенка і Плюща до Львівської обласної ради, але у випадку потрапляння в раду від депутатства відмовиться. Про це він заявив сьогодні, 18 січня, під час конференції обласної організації Українського народного блоку Костенка і Плюща.


    Делегати конференції затвердили список Українського народного блоку Костенка і Плюща до Львівської обласної ради зі 104 претендентів в кандидати. Лише двоє претендентів представляють Партію вільних селян і підприємців та Партію «Україна Соборна». Решта – и УНП.


    За словами Олекси Гудими, до Львівської обласної ради потраплять лише три сили: «Наша Україна», БЮТ та Український народний блок Костенка і Плюща.


    «Ми не обов’язково будемо третіми. Якщо Юлія Тимошенко продовжуватиме так себе поводити, то ми можемо бути й другими. Але ми можемо бути й першими, оскільки маємо ідеологію, а не обзиваємо один одного «тлями» і «блями», – підкреслив О.Гудима.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.