• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партия регіонів- стратегия виборчої кампанії
    Опубликовано: 2006-01-26 10:16:00

    Виборчий процес Партії регіонів на Львівщині проходить за графіком

    Про це учора повідомив на прес – конференції голова Львівського обласного відділення Партії регіонів Олексій Радзієвський. Свою зустріч із пресою керівник Львівського відділення проводив після закінчення у громадських організацій центристського спрямування «За демократичні чесні вибори!». Під час цього зібрання понад 20 місцевих громадських організацій заявили про одностайну підтримку Партії регіонів на парламентських виборах – 2006.


    Олексій Радзієвський звернув увагу преси на деякі акценти цьогорічної виборчої кампанії. Обласний штаб Партії регіонів повністю розгорнув свою діяльність, до партії виявляють великий інтерес багато політичних структур і громадських організацій. У партії нове поповнення, і зараз в області загалом нараховується понад 5 тисяч ів Партії регіонів. Основна стратегія виборчої кампанії регіоналів - забезпечення чесних і прозорих виборів. Цього року Львівське обласне відділення не концентруватиметься на агітації та масових заходах. «Ми хочемо створити можливості для об’єктивного висвітлення думки кожного виборця, - наголосив Олексій Радзієвський. – Однак вже зараз ми бачимо, що влада застосовує адмінресурс. Здогадуюся, ставка робиться на спроби фальсифікації виборів».


    Адмінресурс, на думку керівника ЛОО ПР, виявляється в постійному зменшенні кількості виборців в округах. Наприклад, у Львівській області виборчі округи зменшують, а у східних областях – збільшують, а це суперечить рішенню ЦВК. Це роблять для того, щоб зменшити кількість представників Партії регіонів у виборчих комісіях, переконанні регіонали. Партія регіонів забезпечуватиме жорсткий громадський контроль під час виборів. Арсенал дій львівських партійців буде традиційним – зустрічі в трудових колективах, розповсюдження інформаційних матеріалів, щоб донести зміст партійної програми до кожного виборця. «Нас тішить толерантне ставлення до нас у будь – якій аудиторії», - сказав Олексій Радзієвський.


    Інформаційний сервер Партії регіонів

    «Обсудить на е Силы Народа»


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.