• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НСНУ поширюють антиБЮТівські листівки без вихідних даних
    Опубликовано: 2006-01-27 12:58:00

    Учора, 26 січня, у Сокальському районному будинку культури під час навчання ів ТВК у вестибюлі невідомі поширили листівки антиБЮТівського спрямування без жодних вихідних даних. На одних листівках був зображений «вертеп» Тимошенко та її найближчого оточення, на інших – під заголовком «Вони зрадили Україну» – красувалися обличчя Тимошенко, Литвина, Кравчука, Януковича та Симоненка. Керівництво Сокальського БЮТу звернулося до правоохоронців, які з’ясували, що невідомі розповсюджувачі, – и Сокальського НСНУ.

    Керівник Сокальського БЮТу Микола Поліщук повідомив, що міліція, а також прокуратура миттєво відреагували на повідомлення про поширення «чорної» агітації. «Оперативна група правоохоронців затримала розповсюджувачів, які повідомили, що є ами НСНУ. Вже в їхньому штабі було вилучено цю друковану продукцію, яку прокуратура визнала незаконною. Складено акт, і листівки тепер знаходяться в Сокальській прокуратурі», — зазначив він.

    Коли ж бютівці висунули претензії керівнику Сокальського НСНУ пану Дністрянському щодо незаконних методів ведення передвиборної агітації, той, за словами М. Поліщука, відповів «це нормальна акція».

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.