• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд пропонує ввести мінімальну погодинну зарплату з наступного року
    Опубликовано: 2006-04-03 09:20:00

    Уряд запропонував ввести мінімальну погодинну заробітну плату з 2007 року. Її розмір буде встановлюватися, як правило, один раз на рік у Законі про державний бюджет України. Проект відповідних змін до Закону України „Про оплату праці” та „Кодексу законів про працю” схвалив Урядовий комітет під головуванням Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка.

    За словами Віце-прем’єра, розмір мінімальної погодинної заробітної плати планується ухвалювати разом із розміром щомісячної мінімальної заробітної плати у Законі про державний бюджет України. „У разі ухвалення цього закону ми зможемо законодавчо забезпечити запровадження мінімальної погодинної зарплати як державної соціальної гарантії”, - зазначив він.

    ”Розмір мінімальної погодинної зарплати встановлюватиметься з урахуванням питкового мінімуму, середньої заробітної плати тощо”, - повідомив Віце-прем’єр.

    Інф. Урядовий портал

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.