• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські шоколадні майстри потрапили до книги рекордів Гіннеса
    Опубликовано: 2006-01-24 12:37:00

    Українські майстри Тростянецької шоколадної фабрики «Україна», яка входить до складу ЗАТ «Крафт Фудз Україна», презентували найбільшу в світі шоколадну плитку «Корона» вагою 3 тонни 220 кг. Довжина цієї шоколадки 4 метри, ширина 2 метри, а висота 0,50 м.

    На сьогодні вага найбільшої шоколадної плитки, яку занесено до книги рекордів Гіннеса у 2000 році, менша на 940 кг і становить лише 2,28 тонн. Рекорд ТМ «Корона» було встановлено в Києві, в Українському домі 19 січня 2006 року і занесено у Книгу рекордів України, який тепер претендуватиме на світове визнання.

    Компанія «КрафтФудз Україна» подарувала киянам і гостям міста перший в Україні «Шоколадний Фестиваль „Корона“», який відбувся в столиці 20-22 січня 2006 року. Відвідувачі мали змогу оцінити професійну та унікальну майстерність українських виробників шоколаду, які здатні на світові рекорди.

    Шоколадні фестивалі є надзвичайно популярними в Європі та Америці. Перший Український Шоколадний фестиваль тривав впродовж трьох днів. Голова правління ЗАТ «Крафт Фудз Україна» Юрій Логуш зазначив: «Сьогодні ми започаткували традицію „Шоколадних фестивалів“. Нам дуже приємно подарувати українцям перший шоколадний фестиваль від торгової марки „Корона“, яку споживачі визнають золотим стандартом шоколаду вже впродовж десяти років. За цей період було реалізовано один мільярд плиток шоколаду, а це не тільки популярність нашої торгової марки, а й мільярд посмішок, хвилини доброго настрою та здоров`я».

    Слід сказати, що не зважаючи на великі морози, які стоять зараз в Україні, кияни з великою зацікавленістю відвідали яскраву подію і ще раз покуштували популярні шоколадні вироби компанії «КрафтФудз Україна». Під час Фестивалю присутні мали змогу дізнатися про таємниці походження та створення справжнього шоколаду, побачити, як стають реальністю найсміливіші фантазії талановитих шоколадних майстрів.

    Також відвідувачі взяли участь у різноманітних конкурсах та насолоджувалися улюбленим смаком шоколаду у найширшому його розмаїтті, зокрема, гарячим шоколадом, який зігрівав у зимовий мороз.

    Довідка ELCOMART Nеws.«Крафт Фудз Україна» є українським підприємством, що входить до групи компаній «Крафт Фудз Інк.» (Kraft Foods Inc.). Історія компанії «Крафт Фудз» в Україні бере початок 21 ня 1994 року, коли було підписано угоду з Фондом державного майна України про придбання акцій та здійснення інвестицій у Тростянецьку шоколадну фабрику «Україна». У лютому 1995 року компанія «Крафт Фудз» стає власником контрольного пакету акцій. У 1995 р. запроваджує торгову марку «Корона». У 1999 р. здійснює придбання чіпсової фабрики в Старих Петрівцях та успішний початок виробництва чіпсів. Розвиток нової категорії, яка представлена ТМ «Люкс».Такожрозпочато випуск продукції під брендом «Шоколадна фабрика „Украина“».

    До складу ЗАТ «Крафт Фудз Україна» входять:

    Тростянецька шоколадна фабрика «Україна», на якій виготовляється шоколадна продукція компанії під торговими марками «Корона», «Мілка», «Шоколадна фабрика „Україна“», «Сієста», «3Біт».

    Вишгородська філія ЗАТ «Крафт Фудз Україна» — фабрика, де виробляються солоні снеки під торговими марками «Люкс» та «Черезос», а також розміщена лінія з фасування розчинної кави.

    «Крафт Фудз Інк.» (KraftFoodsInc.) — глобальна компанія портфель торгових марок налічує 50 брендів, кожен з яких щороку забезпечує близько $100 млн прибутку. У 2003 році компанії «Крафт Фудз» виповнилося 100 років.

    Сьогодні «Крафт Фудз Інк.» є другою найбільшою у світі компанією-виробником харчової продукції та харчовою компанією №1 у США і Канаді. Фабрики «Крафт Фудз» розташовані у 46 країнах, а продукція продається більше, ніж у 150 країнах у всіх куточках світу. Чистий дохід компанії у 2004 році склав більше $32 млрд. Кількість працівників компанії у всьому світі складає близько 98 тисяч чоловік.

    Ганна Тиха,

    кореспондент

    ELCOMART News

    (e-news)





    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.