• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр економіки України Арсеній Яценюк провів зустріч із Заступником Державного секретаря США з питань економіки та бізнесу Ентоні Уейном
    Опубликовано: 2006-01-24 11:28:00

    Метою зустрічі було обговорення двосторонніх відносин між Україною та США у сфері економічного співробітництва.

    Особливу увагу було приділено питанню надання Україні статусу країни з ринковою економікою у контексті антидемпінгового законодавства США.

    Заступник Державного секретаря США поінформував Міністра, що з метою додаткової можливості для подання коментарів, Міністерство торгівлі США прийняло рішення про подовження строку перегляду зазначеного питання до 16 лютого поточного року.

    У ході розмови Арсеній Яценюк висловив задоволення активізацією діалогу між урядами двох країн, що призвела за останні декілька місяців до зняття низки принципових проблемних питань вступу України до СОТ. У свою чергу Ентоні Уейн також відзначив значний прогрес України на шляху вступу до СОТ, і висловив упевненість у завершенні найближчим часом переговорного процесу та підписанні двостороннього протоколу з доступу на ринки товарів та послуг між Україною та США.

    Інф. ME.KMU

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.