• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інформація щодо діяльності пункту обігріву безпритульних громадян на Львівщині
    Опубликовано: 2006-01-23 10:36:00

    22 січня в зв’язку з значним зниженням температури повітря та з метою мінімізації травмувань та загибелі людей, що не мають конкретного місця ання, від переохолодження, Головне управління МНС України в Львівській області за дорученням першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Мирослава Сеника влаштувало пункт обігріву таких осіб, що діє цілодобово по вул. Липова Алея (район стадіону „Україна”).

    Начальник Головного управління МНС України в Львівській області Сергій Дмитровський, коментуючи ситуацію щодо влаштування пункту обігріву, зокрема, заявив про те, що минулими вихідними на території України внаслідок переохолоджень загинуло більше десяти людей, ще декілька десятків громадян були доправлені в медичні заклади з діагнозом „обмоення”.

    З метою недопущення виникнення таких випадків у місті Львові, головним управлінням МНС спільно з обласною державною адміністрацією влаштований пункт обігріву громадян, що не мають певного місця ання. До цієї акції долучилися правоохоронці, міністерство охорони здоров’я, Мальтійська служба допомоги, громадські об’єднання „Самопоміч”, „Оселя” та „Пора”. Силами рятувальників МНС встановлено 2 армійські намети з приладами обігріву та ліжками.

    На місці постійно чергують 4 рятувальники, які здійснюють розпиловку дров та підтримують необхідний температурний режим. До того ж, крім бійців МНС в пунктах обігріву постійно чергують працівники міліції, лікарі та волонтери благодійних організацій, які надають необхідну допомогу людям. Пункти обігріву будуть діяти до особливого розпорядження обласної державної адміністрації, а у разі потреби ми готові встановити додаткові намети. Девізом Міністерства надзвичайних ситуацій є слова: „Запобігти. Врятувати. Допомогти”. “Сподіваємось, що цей запобіжний захід із надання допомоги безпритульним допоможе врятувати не одне людське життя”, – додав Сергій Дмитровський.

    Урядовий портал

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.