• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дніпропетровщина збирає ідеї
    Опубликовано: 2006-01-20 15:38:00

    З метою підтримки науково-інноваційної складової соціально-економічного розвитку Дніпропетровщини облдержадміністрація започаткувала нову громадську ініціативу, яка дістала назву „Маю ідею”.

    У відповідності до розпорядження голови облдержадміністрації Н.М.Дєєвої від 27.12.2005 № 533-р-05 було створено експертно-дорадчу робочу групу з розроблення науково-інноваційної програми розвитку регіону, яку очолив заступник голови облдержадміністрації В.В.Сергєєв. До складу робочої групи увійшли провідні науковці Дніпропетровщини, представники вузівської, академічної та галузевої науки, управлінь облдержадміністрації, громадськості. Завданням групи є створення сприятливих умов для розвитку інфраструктури інноваційної діяльності, збір, експертиза та підтримка перспективних ідей в регіоні.

    На цей час робочою групою вже розглянуто кілька сотень нових пропозицій щодо розвитку як енергозбереження, виробничої діяльності, прикладної науки, так і розвитку соціально-гуманітарної сфери, зокрема освітньої та культурної галузей.

    На сайті облдержадміністрації (adm.dp) відкрито спеціалізовану сторінку, яка висвітлює інформацію щодо наданих ідей та пропозицій, передбачає їх зовнішню громадську експертизу та забезпечує відкритість процесу формування обласних інноваційних програм розвитку Дніпропетровщини.

    Облдержадміністрація чекає Ваших ідей за електронною адресою: ideaadm.dp.

    Прес-служба голови облдержадміністрації

    Инф. Аdm.dp

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.