• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України
    Опубликовано: 2006-01-18 14:16:00

    Міністерство фінансів України відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” оголошує про публікацію проекту наказу Міністерства фінансів України “Про затвердження Положення про порядок погодження видачі ліцензій на експорт товарів, визначених у додатку 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 ня 2005 року № 1304” та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту з метою отримання зауважень та пропозицій.

    Запропонований регуляторний акт розроблено Міністерством фінансів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 ня 2005 року № 1304 “Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2006 році”.

    Відповідно до проекту регуляторного акта передбачається затвердження порядку погодження Міністерством фінансів видачі ліцензій суб’єктам підприємницької діяльності на експорт товарів, визначених у додатку 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 ня 2005 року № 1304.

    Зміст цього регуляторного акта полягає у :

    - встановленні єдиного порядку погодження видачі ліцензій у 2006 році на експорт руд і концентратів дорогоцінних металів, дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння, дорогоцінних металів і їх відходів ;

    - затвердженні вимог до інформації, яка повинна міститься у письмових зверненнях суб’єктів підприємницької діяльності до Міністерства фінансів щодо погодження ліцензій на експорт зазначених товарів;

    - визначенні переліку документів, які подаються до Міністерства фінансів для погодження ліцензій на експорт вказаних цінностей;

    - затвердженні порядку розгляду Міністерством фінансів звернень суб’єктів підприємницької діяльності для отримання погодження.

    Проект вказаного регуляторного акта та відповідний аналіз його регуляторного впливу на господарську діяльність оприлюднені на веб-сайті Міністерства фінансів України в рубриці “Проекти регуляторних актів”.

    Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

    1. Міністерство фінансів України, вул. М. Грушевського 12/2, м. Київ-8, 01008, e-mail: dragiminfin

    2. Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва, вул. Арсенальна 9/11, м. Київ-11, 01011, e-mail: maildkrp

    Minfin

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.