• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд планує заходи нейтралізації можливих негативних наслідків вступу до СОТ та підвищення контоспроможності національної економіки
    Опубликовано: 2006-01-16 15:07:00

    Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 січня 2006 року № 10-р „Про затвердження плану заходів щодо нейтралізації можливих негативних наслідків у зв’язку із вступом України до СОТ та забезпечення підвищення контоспроможності національної економіки” затверджено план заходів щодо нейтралізації можливих негативних наслідків у зв’язку із вступом України до СОТ та забезпечення підвищення контоспроможності національної економіки.

    Відповідно до розпорядження, Міністерство економіки та інші центральні органи виконавчої влади повинні переглянути протягом першого півріччя 2006 року програми розвитку галузей економіки та розробити конкретні заходи, спрямовані на підвищення контоспроможності національної економіки в процесі європейської та євроатлантичної інтеграції.

    Міністерство економіки України

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.