• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Зелений тиждень» підтверджує вищу якість української агропромислової продукції
    Опубликовано: 2006-01-16 15:04:00

    Доброю традицією стала участь українських підприємств у щорічній міжнародній аграрній виставці-ярмарку «Зелений тиждень». Нинішня делегація на чолі з Міністром аграрної політики України Олександром Баранівським відправилась до Берліна напередодні Щедрого вечора, 12 січня, щоб показати уміння вітчизняних товаровиробників та ще раз підтвердити, що українська продукція не поступається якістю європейській.

    Починаючи з 2002 року українська експозиція розміщується у окремому павільйоні площею 1170 кв. м. Та, порівняно з минулими роками, теперішня площа значно розширилась, що дає змогу більш ефективно демонструвати досягнення України у галузі агропромислового виробництва, харчової та переробної промисловостей.

    Представляти Україну на виставці випала честь відмінникам вітчизняного виробництва. Всього визначили 120 підприємств і фірм з 14 областей України, а також підприємства Державного департаменту рибного господарства, концерну «Укрвинсадпром», корпорації «Укрвинпром», ДАК «Хліб України» та інші господарства.

    Варто відмітити, що українські аграрії не збираються зупинятися на досягнутому. Зокрема міністр Олександр Баранівський пообіцяв:

    - Уряд України буде і надалі продовжувати політику реформування економіки України. Докладеться максимум зусиль для забезпечення збереження досягнутих темпів економічного зростання, відстоюватимуться основні принципи, що виникли у 2005 році. Ми налаштовані на досягнення європейського рівня якості життя населенням України, зміцнення фундаменту для підприємницької ініціативи в аграрному секторі та на інтеграцію України в європейську та світову економіку, - наголошує міністр.

    Час перебування нашої делегації у Берліні припав на святкові дні, які кожен українець з діда-прадіда любить і поважає. Хоча господарі були справді гостинними, нелегко було нашим співвітчизникам знаходитися далеко від родин, затишних домівок. От і вирішили зустріти Багатий вечір по-українськи, прийшли на дружню вечерю до Олександра Петровича. Тут він уже був за батька-господаря, радо зустрічав щедрівників.

    Прес-служба Мінагрополітики









    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.