• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 6-7 ня у Дніпропетровській області перебуває делегація Посольства Республіки Корея
    Опубликовано: 2005-12-08 11:36:00
    Заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Антонов зустрівся з полом Республіки Корея в Україні Лі Сонг Джу. Мета візиту делегації – ознайомлення із соціально-економічною ситуацією в регіоні, а також з діяльністю ДП ВО “Південний машинобудівний завод ім. Макарова” та ДКБ “Південне”. Вячеслав Антонов оцінює розвиток двосторонніх відносин Дніпропетровської області з Кореєю як достатньо динамічний.
    На наш регіон припадає 17,1% зовнішньоторговельного обороту України з Республікою Корея. В тому числі 54% національних обсягів експорту товарів до Кореї та 6,1% імпорту корейських товарів до України.

    Сьогодні 12 підприємств та організацій регіону експортують товари до цієї азіатської країни і 87 – імпортують. За 9 місяців зовнішньоторговельний оборот Дніпропетровської області до Кореї склав 99,81 млн. доларів (1,5% від загального обороту товарів регіону або 7,7%зовнішньоторговельного обороту з країнами Азії). Частка експорту складає 72,19 млн. доларів, імпорту – 27,62 млн. доларів.
    Дніпропетровщина зацікавлена у подальшому налагодженні двосторонніх стосунків і збільшенні товарообороту з Кореєю.
    Прес-служба голови облдержадміністрації
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.