• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Професійний офісний переїзд
    Опубликовано: 2024-08-28 17:06:35

    Професійний офісний переїзд

    Роль офісу як місця для роботи зазнала критичного аналізу в наших нинішніх умовах, при цьому основна увага приділялася не тому, де відбувається робота, а більше — продуктивності праці. Коли компанія розширюється і початкового робочого простору стає недостатньо, необхідно перемістити офіс у більш просторе приміщення, щоб підготуватися до перспективного майбутнього. Якою б не була причина переїзду вашого офісу (укрупнення, скорочення, місце розташування), його планування є важливим кроком. Для успішного переїзду рекомендується звертатися до професіоналів своєї справи.

    То що ж потрібно зробити під час переїзду, щоб прискорити нормальну роботу нового офісу та дозволити колегам увійти в хорошу офісну обстановку

    Загальне компонування

    Після отримання повідомлення про переїзд офісу персонал компанії повинен спочатку провести збори з переїзду офісу, щоб визначити конкретний час переїзду, а також створити робочу групу та членів, відповідальних за переїзд.

    Планувальний простір

    Підготуйте поверховий план нового офісу, організуйте виїзд членів групи з переїзду до нового офісу для огляду на місці, а також сплануйте офісні меблі та конкретне розміщення предметів уніфікованим чином відповідно до робочих характеристик кожного відділу.

    Призначення на переїзд

    Після планування нового офісного приміщення можна зв'язатися з транспортною компанією. У процесі призначення ви повинні пояснити всі деталі, в тому числі: час, місце, відстань, скільки автомобілів необхідно і які офісні меблі, а також потреби в розбиранні та збиранні речей.

    Складіть план

    Після запису на прийом ви можете розпочати складання графіка робіт з переїзду офісу, який повинен чітко включати: транспортні засоби для переїзду, майстра з переїзду та водіїв, графіки переїзду для кожного відділу, порядок посадки та висадки персоналу відділу та внести відповідні корективи до плану відповідно до фактичної ситуації у кожному офісі, щоб забезпечити впорядковану роботу з переїзду.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.